Pròleg


Aquí tinc un petit arxiu d'allò que ha entrat per les meves retines i he volgut compartir. Principalment llibres i pel·lícules.

Per molts llegir llibres o veure pel·lícules és un vici com un altre. Tot depèn de què considerem vici i dels prejudicis que tenim amb aquesta expressió. Per a mi, el vici acaba essent tot allò que permeti trencar la rutina, però quan els llibres esdevenen vici i rutina, em deixen d'interessar. O això o quan em comencen a fer massa mal les cervicals. Hi ha hagut èpoques en què per a mi ha sigut un vici a temps complet, però a banda d'unes aficions tots tenim una vida; en el moment en què el vici deixa de ser inocu passa a ser un problema, i diuen que per aprofitar el temps s'ha de saber prioritzar. Deixem les coses al seu lloc, i el vici, doncs, a temps parcial.

Només vull afegir que el meu interès en aquest blog és descriure allò que m'interessa escriure amb la quantitat mínima de detalls possible de la trama, allò rotllo friki minoritari que només agradarà a qui ho llegeixi més d'un cop. M'agraden les bones crítiques, menys quan destrossen la lectura: Vull que m'orientin sobre de què va el llibre, no que me'n facin un mapa. I quan busco aventura, no vull mapes. En aquest lamentable intent a vegades no puc evitar comentar massa detalls. Línia editorial variable. Si has arribat fins aquí per error, estic segur que hi ha llocs molt millors on invertir el temps llegint.

No aspiro a res més que a comentar el que em ve de gust, no faig publicitat i no tinc cap link per fer donatius. Si no obstant t'agrada llegir-me, sigues benvingut.